Ärkeängeln Rafael

Copyright © Ärkeängeln Rafael Birgitta Andlig Inspiration
Ärkeängeln Rafael har något att säga till dig-  ibland behöver du bara sitta ner och njuta av dagen. Du kan inte styra dagen när Rafael läker dig . Vi ser där du har ett problem som måste lösas upp. Om du bara inser att släppa greppen för se vad som händer – vad tron du händer? Kontrollerande människor har problem med just denna delen ärkeänglarna lär ut. Stanna upp en stund och njut av vardagen. Vi ärkeänglar har inte några problem av att njuta. Vi vet hur vi kan lära dig att bara njuta. Ibland ska du var fri från plikter för att vila och läka dig själv. Den tid som du har på jorden ska du bara njuta av. Du ser inte hur jorden är uppbyggd. Vi ärkeänglar pratar mycket om naturen- vet du varför? Det är klart att du vet varför? Jag står för hälsa – säger Rafael. Och vad är hälsa för dig? Du kanske känner att kroppen känns sliten? Vi ärkeänglar vet hur du lever här på jorden. Att kroppen oftast får slita ut sig på grund av fel arbete. Om du visste hur viktigt det är att hålla fast i din uppgift. I uppgiften får du inte problem med kroppen. Du föds med signaler som ska leda dig rätt hela tiden när är är här. 

giffada3Vad tror du att du får för signaler när kroppen känner sig lessen och trött? Kroppen säger – jag känner inte igen mitt arbete som jag föddes med. Min kropp blir trött och orkeslös. Kroppen börja säga NEJ till fel arbete. Signalen du får hela tiden berättar för dig hur du känner och mår. Du säger inte NEJ. Det är ganska tydligt att du har svårt att lyssna på det när du är född till att göra det.

Oftast tappar du bort spåret för du kliver in på någon annans arbete. Här på jorden ska alla leva på sin uppgift. Om du kliver fel för att någon annan tyckte att du passade in då får du oftast problem i slutet på ditt liv. Det är enkelt att se vart du hör hemma. Om du ser på din kropp vilka signaler du får då vet du vart du hör hemma. Det är lätt att bli manipulerad av starka människor i samhället. Du ska alltid tänka efter när kroppen säger nej. Varför du inte lyssnade på kroppen. Du kanske blir inföst av någon på fel spår som tror att de vet bättre än du. Det som du ska tänka på – att ingen känner dig. Ingen vet vart du kommer ifrån. 

Ett tips för att hamna rätt i sitt arbete eller utbildning- var ensam så mycket du kan. Stäng ute alla människor du ser som vill leda dig fel. Du ser inte det alla gånger om du har klivit fel. Märker du att du plötsligt har fått ett annat intresse då ska du verkligen backa tillbaka en stund. Du ska fråga dig själv om det känns rätt? Alla som söker till skolor ska alltid vara ensam så mycket de kan. Ingen av era kompisar är lika. När du är ensam då får du fatt på er uppgift.  Och det kan ingen i samhället hjälpa er med utan ensamheten i naturen eller i hemmet får du svar på allt. Där fantasin tar fart och visionerna du har. 

BOK-MED_LJUSDet ville ärkeängel Rafael prata med er om.

2 reaktioner till “Ärkeängeln Rafael

Lämna en kommentar