Ärkeängel Hope vill berätta!

Jag vill berätta för er att tiden till eftertanke är viktigt i dessa tider, ni förhastar er genom egots vägran att lyssna till ert inre som kan eller vill inte lyssna. När egot kommer i kläm som ni har upptäckt många gånger i ert dramatiska liv. Dramatik kallar jag det för ni människor blir ofta dramatiska när det gäller att lyssna in rätt när ert ego är i vägen för er.

Hope jag är en ärkeängel som har hoppet med er att lära er att lyssna till gåvan ni ska förvalta till jorden. Jag är en ärkeängel och ser er inre önskan som hela tiden får det svårt att fungera genom egot kommer i kläm samtidigt som ni försöker ändra och förändra ert liv. I dessa tider kommer mycket förändring in i era liv hela tiden, ni står även i den tiden att jordens nycker kan spela er ett spratt ibland. Här gäller det att bara lyssna till er intuition som är starkast när ni följer den rätt i mål. Att avskärma sig ibland är bra för stunden när ni håller på ett bedriva en målgång.

Tiden som ni har satt upp för det, de ger stor möjlighet att lyckas i livet genom det kommer in fler och fler av dem. Vi ser att det sker  stor förändring på många plan och då kan jordens människor känna av en del det som händer nu. Energier har aldrig varit så stark som nu, energier som ni blir påverkade av, glädje för en del och sorg för en del.

Jordens klocka håller på att förändras nu samt er tid håller på att ändra om. Och många idag går in i en tid där hoppet om en bättre tid håller på att landa i deras hjärtan. Lita till all energi som kommer ner över jorden nu för tiden kommer även att få er att upptäcka bättre tider. En upptäcktsfärd i många av er, en del går in för att begrunda och förändra sitt liv nu. Det här är en tid till upplysning och lärdom.

Ni kanske kommer på hur ni vill dela med er av ert och ge ut det till andra. Det är en tid för att bygga upp sin egen verksamhet för många idag. Ni kanske inte vågat göra det något som ni har drömt om. Nu i dessa tider finns det chans till många förändringar, ni som vill vara med i dessa tider.

Ärkeängel Hop!

En reaktion till “Ärkeängel Hope vill berätta!

Lämna en kommentar