Personligt år 7 – Personal year 7

NÄR VI KLIVER IN I 7:ANS ÅR ,DÅ HANDLAR DET OM ATT RANNSAKA SIG SJÄLV I 7:ANS ÅR. Vi får gå igenom och acceptera situationen som vi har då.

I 7:ans år handlar det om att bryta mönster öppna nya dörrar genom ditt stora intressen håller på i 7:ans år. VI FÅR MÖJLIGHET ATT HITTA DITT INRE JAG SOM VÄXER INOM DIG. Andliga JAG växer i kapp egen utveckling i 7:ans år.

KÄRLEKEN VÄXER INOM DIG ANDLIGT UPPVAKNADE GÅR IGENOM HITTA NYA UPPTÄCKER OM DITT LIV. MEN GÅR GENOM DITT LIV NÄR KLIVER IN 7:ANS ÅR. 

MEN HITTAR NYA VÄGAR NÄR KLIVER IN I 7:ANS ÅR. MEN LÄR DIG MER OCH MER UNDER 7:ANS ÅR. Men blir en forskare när tar fram nya vägar genom att 7:an kan hitta nya vägar. 

VI FÅR SKAPA EN OAS RUNT DIG får vara i fred för vi behöver mycket ensamhet i 7:ans år.

Vi behöver komma underfund hur livet ska se ut framåt, vad vi vill av livet.  7:ans år står även för att läkas ,och lära sig att älska ensamheten. IBLAND BEHÖVER VI VARA ENSAM OCH GÅ IGENOM LIVET NÄR VI KLIVER IN I 7:ANS ÅR. Vi är inne i en ny fas i livet som ska sättas på plats genom 7:ans behov som visar  vägen för dig .

VI GÅR GENOM OCH RANNSAKAR OSS SJÄLV SÄTTER VÄRDE PÅ DET. VI SÄTTER MER OCH MER  VÄRDE I 7:ANS ÅR.  FORSKAR FRAM NYA MÅL. Vi fråga sätter mycket i  7:ans år. Vi frågar många gånger själv ,hur allt ska vara, det är en evig rundgång.

Men tänk på det när vi kliver in i 7:ans år. Vi vill få alla svar här. Vi ser att vi kan öppna till ett andligt växande i 7:ans år.

VI SOM KLIVER IN I 7:ANS ÅR  – blir extra starkt när vi ska göra saker i  7:ans år. Kan vara mindre social kan bli ännu mera av den sidan i 7ans år. 

Det handlar om arbetslivet som ses över under 7:ans år.

7:ANS SÖKER NYA  VÄGAR UNDER SJUANS ÅR. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är af6c00a42b50867616cf8982c1b516f5.jpg

Vi räknar året vi är inne i. Vi räknar ihop siffrorna dagen vi föddes, månad.  VI RÄKNA IHOP ÅRET VI ÄR INNE I ,OCH DAG VI FÖDDES OCH MÅNAD.

 EXPEL Räknar ut året som är 2011  2+0+1+1+1+2+9 = 16   11+6 = 7

2 reaktioner till “Personligt år 7 – Personal year 7

  1. Hmm is anyone else encountering problems with the pictures on this blog loading?
    I’m trying to figure out if its a problem on my end or if it’s the
    blog. Any responses would be greatly appreciated.

    Gilla

Lämna en kommentar