Melkisedek vill berätta om kärlek mellan par. Melchizedek wants to tell about love between couples.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är great-master-melkisedek-birgitta-andlig-inspiration2.png

NÄR VI LEVER TILLSAMMANS I EN KÄRLEKSRELATION FÅR IBLAND STÖTA PÅ EN DEL HINDER PÅ VÅR VÄG, SÄGER MELKISEDEK SOM ÄR GREAT MASTER uppstigen mästare. Han säger, att ni ska bli ren från många problem som har med er hit ner till jorden.

Er sambo er make är största utmaning ibland att våga stå emot, ELLER SÄGA IFRÅN NÄR DET KÄNS HELT FEL FÖR ER. Ibland ser jag hos er att ni har svårt med det, för att hålla ett inre lugn, eller hålla skenet uppe som ni kallar det.

Hur länge ska ni göra det?

ATT VARA TYST I DESSA TIDEDER KOMMER INGEN VART TÄNK PÅ DET. 

Melkisedek har en utväg till er att samarbeta i det mesta, för att nå ert mål. Det finns ingen annan väg om ni lever i en kärleksrelation. IDAG FÖR ATT FÖRSTÅ DET ,måste ni samarbeta från alla plan om ni ska lyckas i livet.

EN ÄRA ,ELLER EN HYLLING VILL NI HA IBLAND NI VILL BLI ÄLSKAD OCH OMTYCKT. Varför vill ni det? Tänk igenom det en stund.

Ni ligger i tiden tänker ni, alla har ett fritt val att välja sambo eller make. Ni väljer och vrakar och letar efter den rätta som hela tiden står framför er.DEN RÄTTA MAKEN ELLER SAMBO HAR NI FRAMFÖR ER NU, för att ni ska komma någon vart i livet tänk på det.  Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är c64dbd26faf3ad0e91fd826a9b15fe3c.jpg

Att utvecklas andligt ,och ni vill hela tiden komma någonstans på er stege, och hur ska ni komma dit? GENOM ER LIVSKAMRAT. Ni stöter ibland på jobbiga hemska personer som kör kniven i ryggen på er – där handlar det om att förändra om. Ni tillåter inte att stanna kvar i vissa fall ,för att ni räddar er själv. Ni slutar att acceptera när det känns fel i någon relation.
En del av er går framåt i relationer ,för att utvecklas sig fullt ut genom sitt inre arbeta som många av er behöver ta tag i. ATT MÖTA SIN SJÄLSFRÄNDE SOM EN DEL LÄNGTAR EFTER  MÖTA SOM ÄR LIKA ER, hur tänker ni då? Ni känner er mycket väl. Ibland kan det vara bäst att möta en motparter som inte är lika er.

Människor som stannar kvar i långa relationer lever hela livet tillsammans, DE BYGGER UPP EN ANNAN BAS ATT JOBBA SIG IGENOM.   De har svurit sig tillsammans innan de kom ner hit, att utvecklas och driva sitt kall tillsamman. De gör upp med gamla tider gamla karman som de har att bearbeta.

KÄRLEK MELLAN PAREN VÄXER SIG STARKARE genom de går igenom svårigheter ,som utvecklas till kärlek emellan paren. Kärleken blir fördjupande inom dem, och de når en inre frid emellan dem när de har gjort sina resor igenom. De har ofta samma tema paren de känner igen sig i varandra på många sätt. DERAS SPEGLINGAR HJÄLPER DEM FRAM I LIVET.

KÄRLEL BYGGER PÅ MÅNGA DELAR OCH HUR NI ÖPPNAR ER GENOM KÄRLEKS RELATIONER. 

En del väljer att vara själv då ,för att sakta öppna sig.

Kärlek och frid ska ni en gång uppnå, och kärlek som är den starkaste kraften ni har inom er.

Uppstigen mästare Melkisedek GREAT MASTER MELKISEDEK

2 reaktioner till “Melkisedek vill berätta om kärlek mellan par. Melchizedek wants to tell about love between couples.

Lämna en kommentar