GREAT MASTER Sant Germain & Lady Portia

ALLT SOM MÄNNISKOR GÅR IGENOM IDAG HANDLAR OM ÅTERSPEGLING PÅ ERT LIV.  Livet alla delar kommer till tals med ert inre JAG.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är c2a9great-master-saint-germain-birgitta-andlig-inspiration.pngDet ni människor ska tänka på i dag att mörker och ljus finns inom er och mörkret ska komma ut genom er, känslan och er vanmakt att inget kan gå fel när ni jobbar med ljuset. LJUSET ÄR NI MÄNNISKOR LJUSETS ÄR ER VÄG SOM ALLTID LEDER ER RÄTT. Vad ni än gör i livet och inget kan gå fel ,som ni snart upptäcker om ni följer ert hjärta och ingen annans hjärta, då går allt rätt.

När ni börjar inse vad ni har för kraft inom er, då kommer ni förstår vilket mästerverk ni är och vad ni kan göra av det. Ni är inte svag det är hjärtat som säger det, ni tänker för mycket tar upp svagheten för mycket i er själv. ATT VÅRDA SIG SJÄLV DET ÄR ATT SE SIN INRE STYRKA VÄXA IKAPP ER SJÄLV genom er egen utvecklingsfas i livet.

Själen är ni som ni har klart för och ni kan göra vad ni vill av det. Ni kan ändra och förändra om ni har chansen till att se det. SJÄLEN ÄR ER ÅTERFÖDELSE HIT NER TILL JORDEN, för att genomgå det ni har upprättat uppe i ert hem i ljusets salar, och som ni borde då förstå vilken kraft ni har inom er att förverkliga det ,som ligger närmast inom er  hjärta som ingen annan känner än er själv känner väl.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2aajb7t-jpg.gifSlut på er resa när ni förstå vilken kraft som finns inom er. Vad ni ska  göra nu allt som ni har lärt er, hur ni ska få det att fungera. DET ÄR BARA JAG SOM VET VAD VILL GÖRA PÅ DENNA RESA HÄR PÅ JORDEN.

Alla ni har ett mörker som ni alla känner till ert intellekt som kommer många gånger i kläm genom ert språk om er själv, den svaga som växer sig stark nu. NI ÄR LUSARBETARE HÄR PÅ JORDEN och svaghet finns även hos er, så länge ni säger det varje dag att ni är svag och orkeslös, då är ni svag och orkeslös.

Men lär ni att säga att ni är fylld av styrka varje dag ,då är ni fylld av styrka och uppfylls nu med energier som gör att ni måste fylla er med dem varje dag. HELA ERT LIV BYGGER PÅ KÄNSLAN OCH KÄRLEK TILL JORDEN SOM NI MÅSTE KOMMA FRAMT TILL, vad ni ska ta er till här näst ,och det är bara ni som vet vad ni ska göra, hur ni ska förändra bara ni vet ,vad har för uppgift, den ligger där inne i ert hjärta väntar på att ni ska ta tag i den och förverkliga er fullt ut. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är great-master-ladt-portia-birgitta-andlig-inspiration-.pngGREAT MASTER LADY PORTIA ÄVEN KALLS FÖR UPPSTIGEN MÄSTARE LADY PORTIA. Som ser ert mörker, vi arbetar ihop som hjälper er igenom mörkret, som ni känner av genom era tankar och sorger, som ni har med hit till jorden.

Hon är en vän till er som sköljer över ert inre mörker som stoppar er att utvecklas fullt ut ,men genom Lady Portia kan ni göra det genom hon tar upp ert mörker ,och er känsla att jag är rädd och vad är ni rädd för. HON SÖKER UPP ER INRE RÄDSLA KAN LOSSA DEN HOS ER genom hennes energi som påverkar er i stort.

Och Jag är Saint Germain som är en uppstigen mäster KALLAS FÖR GREAT MASTER SAINT GERMAIN, och som samarbetar i stort hos er – violetta flamma som ni alla känner till.

GREAT MASTER SAINT GERMAIN KOMMER FRÅN LIGHT. HAN LEVER PÅ ANDRA SIDAN. Men bor tillsammans med männen. Han lever på andra sidan kallas för planet.  Folk lever på olika platser. Han lever med männen. Kallas för Light Saint Germain lever nu. Han kommer från hög energi great master.  SAINT GERMAIN KOMMER FRÅN HÖG ENERGI. Har haft många liv på jorden ,så folk känner till han. Folk lever på olika planter. 

HAN ÄR HEMMA JORDEN ÄR FÖR MÖRK NU. Han lever på andra sidan. Folk kallar han för uppstigna mästaren han lever Saint Germain. Men folk får prata med Saint Germain energi kan meditera med han.

Han lever på andra sidan. Han har svårt att gå till alla som ber till han. MEN ENERGIN KAN ALLA BE TILL SOM VILL BE TILL SAINT GERMAIN ENERGI.

SAINT GERMAIN ENERGI KAN NI BE TILL. Men folk får be till energi från han.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 20s60s7-jpg.gifGREAT MASTER LADY PORTIA, HON SA SÅ HÄR OM SAINT GERMAIN, Hon har aldrig levet med han. Men folk tror vi lever tillsammans han var fin på den tiden när han var på jorden kopplar ihop oss två.

Men vi har aldrig levt tillsammans bara lögner. Hon var vacker på den tiden, han såg bra ut tror vi lever tillsammans. Men hon var aldrig på jorden när han var på jorden. Hon föds till jorden ,men den gången var hon aldrig på jorden, sa hon. DET ÄR BARA LÖGNER RUNT LADY PORTIA OCH SAINT GERMAIN.

Men är bara lögner om dem två, hon har kul om Saint Germain, sa hon. LADY PORTIA ÄR KUL ATT PRATA MED. HON SÄGER SOM DET ÄR. Folk bara hittar på att hon lever med han på andra sidan.

LADY PORTIA LEVER MED KVINNOR BARA KVINNOR LEVER LADY PORTIA MED. Men är grupp kvinnor som lever på andra sidan. Men kommer från Light hög energi hon kommer från, alla som kallas för Light. Planet lever kvinnor på. Hon lever på en planet.

GREAT MASTER LADY PORTIA LEVER PÅ ANDRA SIDAN.  Men är hemma jorden är son lever på andra sidan Great master Lady Portia.

Lämna en kommentar