Hur kärleken påverkar vår relation- How love affects our relationship.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är hans-zatzka-6507327.jpgKAN STANNA TILL ETT TAG OCH KÄNNER HUR FIN KÄRLEKEN KAN VARA. Hur vi uppskattar varandra i livet.

ÄRKEÄNGELN AURORA ARCH WINS VILL SÄGA NÅGOT FINT OM KÄRLEKEN.  Ni vill väl och ger dig själv kärlek. Om ni börjar med dig själv ,då kan ni även känna kärlek till andra människor. Kärlek mellan människor visar sig på olika sätt. Om allt ska flyta rätt i livet ,då handlar det om ett givande och tagande i en relation.

NÄR TVÅ MÄNNISKOR KÄNNER ATT VILL LEVA OCH UTVECKLAS TILL SAMMANS, då kommer det många gånger upp och nedgång, för att ni ska kunna leva fullt ut en dag. Ni stöter på karma som ni redan vet om. Karma lagen som ni väl känner till, och den kan ni inte kliva över.

VI KAN KOMMA IN PÅ TIDAGARE LIV.  Ibland möter på tidigare liv i en kärleksrelation där ni stöter på problem. Ni uppmärksammar inte det alla gånger. Ni tänker inte på det genom ni har fötts hit, och ska leva och utveckla ert liv ,då finns det även skäl till att din partner tänker samma när han, eller hon kom ner till jorden.

 MEN KAN UPPSTÅ PROBLEM FRÅN TIDIGARE LIV  Men ni kan även låta  bli lösa upp problemet och släppa det. När ni upptäcker att det uppstår, eller ni känner er missförstådd släpp det, och vänta det går över. När ni väntar till nästa dag ,då har den ene personen ofta glömt det. Den andra kan hålla kvar det, och det gör ingen nytta i längden. Det som gjorde nytta ni förstörde flera dagar.

 DET ÄR BRA ATT FÖRLÅTA NÄR HAR PROBLEM att lära dig att säga förlåt när problem uppstår. Ni kramar varandra och lär er att förstå varandra att det blev fel.

DET ÄR ENKELT OM BÅDA VILL FÖLJFÖLJA båda vill vara med på att fullfölja sitt förhållande ,och låta kärleken växa sig djupare  ,och kliva över gamla karman, och det som barndomen påminner om. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är copyright-c2a9-c3a4rkec3a4ngeln-aurora-birgitta-andlig-inspiration-blogg.pngMEN FÅR MÅLA AURORA. TAR TID ATT TA MIG DIT. HON HAR HÖG ENERGI. Men hör viskande namn Aurora  ,vem är hon tänkte jag. Hör telepatiskt Aurora. Men förstår fanns på riktigt. 

 DET TAR TID ATT ÄLSKA VARANDRA DJUPT OCH HAR TLLIT  ÄLSKA VARANDRA.

ÄRKEÄNGELN AURORA ARCH WINGS TILLHÖR HON. Men är 5 meter lång lever högt bland arch wings är rätta namnet på henne. Hon har mörkt långt vackert hår. Men har fina kläder flyger med. 

HON KAN VI STÖTA PÅ ÄR DÅLIG TAR HAND OM KÄRLEKEN TILL VARANDRA. Men är bland det viktigaste älska varandra hjälpa varandra. Men finns på riktigt kan se dem flyger sin runda. Men har härlig energi att umgås med arch wings. 

 Men är lång och vacker med vita stora vingar flyger över jorden. Men lever ganska högt upp bland arch wings. Men kan se Aurora lärt känna henne har den gåvan att prata och skriva från henne.

Men pratar med henne för ett tag sedan jorden stora problem kan även se jordens mörker.

Hon är 5 meter lång hon har den längden. Men finns som är längre än Aurora. Men träffas på ställen har hört. Men lever på andra sidan.  AUROA TILLHÖR ARCH WINGS 22 STYCKEN FINNS PÅ RIKTIGT.  

Lämna en kommentar