INATT VAR JAG TVUNGEN ATT TA  REDA PÅ SAKER OCH TING när Anders frågade vad han hade hört i sin pappas hus förra natten då. Han hade hört en hård smäll i huset då.

JAG VET ATT HUSET FÅTT LIV sen vi kom hit och jag sitter bara och väntar på att bli klar med mitt skrivande från GUD, men kan bli fruktansvärt less att sitta såhär dag efter dag sen GUD hittade på hans sätt att rätta till saker och ting då. Genom att lämna sitt hem bara för att vistas här då.

JAG MINNS MYCKET VÄL HUR BRA ALLT VAR NÄR JAG BODDE SJÄLV OCH  FICK VARA ENSAM MED DEM.

Ibland kunde jag känna när han levde hos MIN  BIG PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN att han lämnade mig ibland och satt och pratade med GUD, men det kändes som en trapp eller svårt att beskriva det,  men han gick mellan mig och GUD och satt bara och pratade med honom och jag kunde känna av dem eller se när de satt och pratade med varandra då. MEN DET KÄNDES SOM ALLT VAR ÖPPET NER TILL MITT HEM SOM EN STOR PORTAL MELLAN OSS. Jag kände ibland han gick bara mellan, men kändes som han levde ovanför mig då ,genom att han gick upp och ner och satt och pratade då.Jag minns en vän till mig säger till mig, att hon såg hela min lägenhet i ljus som stod på en stor pelare upp till GUD . Alltvar öppet hos mig då och jag förstod vad hon berättade för mig. Det såg ut som de hade tagit min lägenhet då. Den låg långt upp mot himlen då. vet att Lady Nada sa, att de hade tagit min lägenhet då.

Men det hände ibland att han lämnade mig när jag inte sov som han ville då, genom att han kunde inte sova hos mig om jag låg på sidan, genom att han skulle ge kärlek och healing till mig,  men jag så van att han satte sig hos GUD ibland när inte jag var på humör, genom att jag kunde vara fruktansvärt less och rädd vad som ska hända då.Jag minns mycket väl när han och GUD satt och pratade och pratade om olika saker och jag kunde inte sova överhuvudtaget då. GUD och han höll mig vaken i fyra dagar och jag var så stressad av allt då. GUD HÖLL BARA PÅ ATT TESTA MIG DÅ. HAN SÅG HUR STRESSAD JAG BLEV ÖVER  OLIKA SITUATIONER SOM DE TOG UPP OM DÅ. Det gick inte koncentrera sig alls att sova genom att de malde i mitt huvud om allt och mycket om min tvillingsjäl då. Han bor inte i Sverige utan i England hur jag kommer att påverkas som aldrig har varit ute och rest så långt utan bara till Norge och Danmark har jag varit då.Men jag kände mig alltid trygg när jag levde där i mitt hem GENOM ATT JAG KÄNDE ATT JAG HADE ÄRKKEÄNGLARNA OCH GREAT MASTER  ELLER GUIDER DÅ. Jag hade även ANDEVÄRLDEN hos mig allt kändes så himla tryggt när alla var hos mig och jag måste få mycket healing och mycket annan hjälp då. Jag kändes som de levde ovanför mitt hem då. Nu ser jag bara ljus när jag skriver då.

Men GUD såg vad som hänt för mig då. HAN VÄNDE PÅ ALLT som jag hatar varje dag när han fick se människor som inte har hjälpt mig då. Han såg pappa till Anders som hade skadat min ekonomi ,men även annat med dålig samarbete som jag har haft då ,men kan inte göra något åt det då.

Nu kom en kvinna från andevärlden och ville prata med mig då. Hon har varit död länge då. Men hon var gift med Anders bror då. Och det var hon som rev ner saken som hängde på väggen i hans pappas hus då. Jag fick en bild av hur hon slog ner den saken som hängde på väggen hans pappas rum. OCH HON VAR FRUKTANSVÄRT ARG PÅ HELA FAMILJEN OCH HANS PAPPA VAR HON SÅ ARG PÅ DÅ.

Hon ville prata med mig då. Hon sa att det var hans pappas fel att vi satt som vi gjorde ,MEN BORDE LÄRT SIG EFTER SIN SONS DÖD ,genom att han tog sitt liv genom att de hade problem med ekonomin då. Att det var mycket hans pappas fel att hon försvann och sonen tog sitt liv då. Lämnade efter två barn då. De hade hus och bodde på landet och fick pendla många mil varje dag då. De hade frågat om pengar då ,men har svårt att låna ut enligt henne. Han har svårt att hjälpa sina barnbarn ,men nu måste han göra det efter mitt och Anders fall då. Ni har läst allt då. Men hon var så arg,att jag satt här och hon fick dö ung båda barnen förlorade sina föräldrar då.

Hon pratade länge med mig om alla fel han gjort pappa hans, att vi skulle inte haft dessa problem idag om han hade hjälpt oss den gången då, genom att han har gjort samma sak till dem då. Jag minns mycket väl vad GUD sa den gången till mig när han såg vad som hänt.Jag  skulle aldrig hamna såhär när folk är dålig på att hjälpa till då. Jag ser hans pappa får lägga ut mycket pengar hela tiden nu. Genom att han stökade till för mig den gången då. Han har inte hjälpt till , DÅ MÅSTE HAN HJÄLPA TILL DÅ genom att nu fick vi problem då och jag skulle sovit själv i mitt hem och sitta och skriva då.

JAG HOPPAS VARJE DAG ATT  BLI KLAR NU och hon sa att jag får inte stökiga till nu genom att vi är väl klar snart och jag hatar det nu ,bara för att han måste hjälpa till då. Hon varnade varje dag nu. Jag minns hon varnade långt tillbaka, men tog inte det. Men han som sitter och skriver med mig han varnade ibland förstora problem då. Han ska hjälpa mig snart och då.